Fivaldi kirjautuminen open_in_new

mail_outlineharri@tilitoimistojauhiainen.ficall(014) 633 644

menu

YRITYS

YRITYS


Tilitoimisto Jauhiainen on vuonna 2011 perustettu tilitoimisto.

Tavoitteenamme on tuottaa laadukkaita taloushallinnon palveluita pk-yrityksille asiakaslähtöisesti ja hyvää tilitoimistotapaa noudattaen. Palvelussamme pyrimme korostamaan yhteistyötä asiakkaan ja tilitoimiston välillä.

Toimistomme sijaitsee Jyväskylän Palokankaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Meille on helppo tulla asioimaan ajasta riippumatta.

Imagomme on nuorekas, osaava, innostava ja kehittyvä

Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, ammattitaito ja luotettavuus

Missiomme on olla alalla arvostettu tilitoimisto, jossa asiakas kokee taloushallinnon hyödylliseksi ja helpoksi.

Henkilöstömme

Harri Jauhiainen (yrittäjä, KLT):
harri@tilitoimistojauhiainen.fi
040 757 6057

Harri on ollut alalla vuodesta 2005 alkaen. Hän aloitti työt oppisopimuksella äitinsä tilitoimistossa, josta valmistui merkonomiksi (Liiketalouden perustutkinto). Tämän lisäksi suoritettuna on taloushallinnon ammattitutkinto, tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto sekä kirjanpidon ja laskentatoimen tutkinnon(KLT). Yritystoiminnan hän on aloittanut 1.12.2011 alkaen.

Anne Heiskanen (kirjanpitäjä/controlleri):
anne@tilitoimistojauhiainen.fi
044 796 1048.

Annen vahvuuksia on ehdottomasti asiakaspalvelu, viestintä, markkinointi ja palkkahallinto. Hän on suorittanut Liiketalouden perustutkinnon (merkonomi), taloushallinnon ammattitutkinnon, tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon ja taloushallinnon controller koulutuksen. Alan kokemusta häneltä löytyy vuodesta 2008 alkaen.

Jyri Anttila (työntekijä):
jyri@tilitoimistojauhiainen.fi
046 920 4611

Jyrin vahvuudet ovat ilman muuta sinnikkyys, ahkeruus ja periksiantamattomuus omassa työssään. Alan työkokemusta hänellä on vuodesta 2004 alkaen. Jyri on suorittanut Liiketalouden perustutkinnon (merkonomi) ja taloushallinnon ammattitutkinnon.

Sari Hyyryläinen (työntekijä):
sari@tilitoimistojauhiainen.fi
040 667 4886

Sari on nopea oppimaan, innokas ja motivoitunut omassa työssään. Asiakaspalvelu on hänen erityisosaamisalaansa. Sari on suorittanut taloushallinnon ammattitutkinnon. Alalla hän on toiminut vuodesta 2014 alkaen. Sari on aloittanut syksyllä 2018 taloushallinnon erikoinammattitutkinnon.

Annakaisa Helenius (työntekijä/controlleri):
Äitiyslomalla 27.8.2019 alkaen.
annakaisa@tilitoimistojauhiainen.fi
046 920 4530

Annakaisa on suorittanut kauppatieteiden maisterin tutkinnon KTM, jossa pääaineena yrittäjyys sekä taloushallinnon controller koulutuksen. Annakaisan taustat tulevat rahoituspuolelta ja yhdistystoiminnasta. Hän on toiminut tilitoimistoalalla vuodesta 2015 alkaen.

Johanna Järvenpää (työntekijä):
johanna@tilitoimistojauhiainen.fi
046 920 4530

Johanna on suorittanut Liiketalouden perustutkinnon (Merkonomi). Tällä hetkellä hän suorittaa Liiketalouden ammattitutkintoa, osaamisalana taloushallinto. Johannan taustat tulevat kaupan alalta. Hän on toiminut tilitoimistoalalla keväästä 2019 alkaen.