Tietoa meistä

Harri Jauhiainen (yrittäjä, KLT):
harri@tilitoimistojauhiainen.fi
040 757 6057

Harri on ollut alalla vuodesta 2005 alkaen. Hän aloitti työt oppisopimuksella äitinsä tilitoimistossa, josta valmistui merkonomiksi (Liiketalouden perustutkinto). Tämän lisäksi suoritettuna on taloushallinnon ammattitutkinto, tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto sekä kirjanpidon ja laskentatoimen tutkinnon(KLT). Yritystoiminnan hän on aloittanut 1.12.2011 alkaen.

harri_web
anne_web

Anne Heiskanen (kirjanpitäjä/controlleri):
anne@tilitoimistojauhiainen.fi
044 796 1048

Annen vahvuuksia on ehdottomasti asiakaspalvelu, viestintä, markkinointi ja palkkahallinto. Hän on suorittanut liiketalouden perustutkinnon (merkonomi), taloushallinnon ammattitutkinnon, tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon ja taloushallinnon controller koulutuksen. Alan kokemusta häneltä löytyy vuodesta 2008 alkaen.

Jyri Anttila (kirjanpitäjä):
jyri@tilitoimistojauhiainen.fi
046 920 4611

Jyrin vahvuudet ovat ilman muuta sinnikkyys, ahkeruus ja periksiantamattomuus omassa työssään. Alan työkokemusta hänellä on vuodesta 2004 alkaen. Jyri on suorittanut liiketalouden perustutkinnon (merkonomi) ja taloushallinnon ammattitutkinnon.

jyri_web
sari_web

Sari Hyyryläinen (kirjanpitäjä):
sari@tilitoimistojauhiainen.fi
040 667 4886

Sari on nopea oppimaan, innokas ja motivoitunut omassa työssään. Asiakaspalvelu on hänen erityisosaamisalaansa. Sari on suorittanut taloushallinnon ammattitutkinnon sekä taloushallinnon erikoisammattitutkinnon.. Alalla hän on toiminut vuodesta 2014 alkaen.

Annakaisa Helenius (kirjanpitäjä/controlleri):
annakaisa@tilitoimistojauhiainen.fi
044 270 0216

Annakaisa on suorittanut kauppatieteiden maisterin tutkinnon KTM pääaineena yrittäjyys, sekä taloushallinnon controller koulutuksen. Annakaisan taustat tulevat rahoituspuolelta ja yhdistystoiminnasta. Hän on toiminut tilitoimistoalalla vuodesta 2015 alkaen.

Annakaisa_web
johanna_web

Johanna Järvenpää (kirjanpitäjä):
johanna@tilitoimistojauhiainen.fi
046 920 4530

Johanna on suorittanut liiketalouden perustutkinnon (Merkonomi). Tällä hetkellä hän suorittaa liiketalouden ammattitutkintoa, osaamisalana taloushallinto. Johannan taustat tulevat kaupan alalta. Hän on toiminut tilitoimistoalalla keväästä 2019 alkaen.