Tietoa meistä

Harri Jauhiainen (yrittäjä, KLT):
harri@tilitoimistojauhiainen.fi
040 757 6057

Harri on ollut alalla vuodesta 2005 alkaen. Hän aloitti työt oppisopimuksella äitinsä tilitoimistossa, josta valmistui merkonomiksi (Liiketalouden perustutkinto). Tämän lisäksi suoritettuna on taloushallinnon ammattitutkinto, tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto sekä kirjanpidon ja laskentatoimen tutkinto(KLT). Yritystoiminnan Harri on aloittanut 1.12.2011.

harri_web
jyri_web

Jyri Anttila (kirjanpitäjä):
jyri@tilitoimistojauhiainen.fi
046 920 4611

Jyrin vahvuudet ovat ilman muuta sinnikkyys, ahkeruus ja periksiantamattomuus omassa työssään. Alan työkokemusta hänellä on vuodesta 2004 alkaen. Jyri on suorittanut liiketalouden perustutkinnon (merkonomi) ja taloushallinnon ammattitutkinnon.

Asta Hämäläinen (kirjanpitäjä):
asta@tilitoimistojauhiainen.fi
044 796 1048

Asta on aloittanut meillä työskentelyn loppuvuodesta 2020. Asta on nopea oppimaan, eikä uuden asian opetteleminen säikäytä häntä. Atk-taidot ovat hänellä hyvin hallussa. Asta on suorittanut liiketalouden perustutkinnon (Merkonomi), sekä liiketalouden ammattitutkinnon, osaamisalana taloushallinto. Tilitoimistoalalta Astalla on kokemusta tammikuusta 2019 alkaen.

Kirjanpitäjä Asta Hämäläinen
johanna_web

Johanna Järvenpää (kirjanpitäjä):
johanna@tilitoimistojauhiainen.fi
046 920 4530

Johanna on suorittanut liiketalouden perustutkinnon (Merkonomi), sekä liiketalouden ammattitutkinnon, osaamisalana taloushallinto. Johannan taustat tulevat kaupan alalta. Hän on toiminut tilitoimistoalalla keväästä 2019 alkaen.

Kirjanpitäjä Leila Matalamäki

Leila Matalamäki (kirjanpitäjä):
leila@tilitoimistojauhiainen.fi
040 667 4886

Leila on rauhallinen ja ahkera henkilö, joka on vaihtanut alaa elintarvikealalta taloushallinto-alalle. Hän on suorittanut liiketalouden perustutkinnon (Merkonomi) ja tällä hetkellä hän suorittaa liiketalouden ammattitutkintoa (osaamisalana taloushallinto). Tilitoimistossa työskentelystä Leilalla on kokemusta keväästä 2022 alkaen.