Fivaldi kirjautuminen open_in_new

mail_outlineharri@tilitoimistojauhiainen.ficall(014) 633 644

menu

PALVELUT

Palvelut

Kaikessa palvelussa pyritään painottamaan asiakaslähtöisyyttä, yhteistyön tärkeyttä ja tilitoimiston tarjoamaa ammattitaitoa. Palveluita automatisoimalla viedään taloushallintoa konsultoivampaan suuntaan.

Perinteinen

Palvelussa kirjanpito tehdään perinteisesti paperisena. Ainoana konekielisenä palveluna on konekielisen tiliotteen nouto. Yritys tekee laskut omalla laskutusohjelmallaan ja maksaa laskut verkkopankissa. Kuukauden vaihtuessa hän toimittaa aineiston hyvissä ajoin kirjanpitoon.

Huoleton

Tässä palvelussa yritys on ulkoistanut maksuliikenteen ja/tai laskutuksen tilitoimistoon. Yritys saa tunnukset taloushallinnon ohjelmaan, jolla pääsee hyväksymään ja tarkastelemaan laskuja sekä seuraamaan kirjanpitoa, reskontria ym. ajantasaisesti paikasta riippumatta. Taloushallinnon ohjelma toimii internetin kautta. Tässä palvelussa ohjelman kautta tapahtuva liikenne kirjautuu saman tien kirjanpitoon jolloin toiminnasta ollaan jatkuvasti tietoisia.

Kontrolleri

Tämä on huoletontakin pidemmälle viety palvelu. Asiakas toimii tässä palvelussa itse laskuttajana, laskujen maksajana ja mahdollisesti palkanlaskijana. Hän saa tunnukset myös pankkiohjelmaan. Ostolaskujen kierrätyksessä, laskutuksessa ja palkanlaskennassa tilitoimisto toimii vain tarvittaessa tarkistajana/kontrollerina. Tilitoimisto tarkistaa kirjanpidon ja toimii asiakkaan konsultoijana ja pyrkii mahdollisimman hyvin neuvomaan asiakasta parempaan taloushallintoon.