Palvelut

Tilitoimisto Jyväskylässä

Meiltä löydät kattavasti kaikki taloushallinnan palvelut. Kaikessa palvelussa pyritään painottamaan asiakaslähtöisyyttä, yhteistyön tärkeyttä ja tilitoimiston tarjoamaa ammattitaitoa. Palveluita automatisoimalla viedään taloushallintoa konsultoivampaan suuntaan.

Kirjanpito

Hoidamme yrityksenne kirjanpidon aina sen perustamisesta, elinkaaren loppuun asti. Palvelut sovimme tarpeidenne mukaiseksi.

Halutessanne otamme taloushallintonne kokonaisuudessaan hallintaamme. Tätä varten meillä on tarjota Teille myös sähköinen kirjanpito.

Palkanlaskenta

Hoidamme yrityksenne palkkahallinnon vuosien ammattitaidolla. Hallitsemme eri alojen työehtosopimukset ja vuosilomalakiin liittyvät asiat. Vuosilomalaskelmat ja niiden seuraaminen kuuluu myös palveluumme.

Työnantaja- ilmoitukset verottajalle ja vakuutusyhtiöille onnistuu suoraan meidän kautta, eikä Sinun tarvitse huolehtia niistä.

Otamme mielellämme yrityksenne palkkahallinnon hoidettavaksemme!

Veroilmoitukset

Yrityksesi veroilmoitus onnistuu kätevästi taloushallinnon ohjelmamme kautta. Huolehdimme siitä että veroilmoitus on ajallaan lähetetty ja asianmukaisesti täytetty.

Meidän kauttamme onnistuvat myös henkilökohtaiset veroilmoitukset.

Laskutus

Laskutusohjelmamme kautta saat laskusi lähtemään kätevästi suoraan ohjelmasta. Laskut lähtevät verkkolaskuna, sähköpostilla ja kirjepostina ilman, että niitä pitäisi erikseen toimittaa postiin.

Ja mikä parasta, kun lasku on tehty, se on suoraan kirjanpidossa.

Raportointi

Taloushallinnon ohjelmistamme saat kattavat raportit yrityksesi toimintaa varten. Se mitä ohjelma ei suoraan tuota, sen me tuotamme itse.

Saat tarvittaessa projektikohtaisen tulos-/ menoerittelyn, kustannuspaikkakirjanpidon avulla.

Raportit lähetämme aina pyydettäessä kolmansille tahoille.

Valvonta- ja vuosi-ilmoitukset

Valvonta- ja vuosi-ilmoitukset hoituvat kätevästi taloushallinnon ohjelmiemme avulla. Huolehdimme että ilmoituksenne ovat ajallaan lähetettyjä ja asianmukaisesti täytettyjä.

Verottajan ja vakuutusyhtiöiden kanssa tehtävien valtakirjojen avulla ilmoittaminen suoraan tilitoimistosta onnistuu ilman suurempia huolen aiheita.

Reskontrat

Osto- ja myyntireskontrien avulla yrityksenne saatavien ja velkojen seuranta on helppoa ja vaivatonta. Suoritukset ja maksut kirjautuvat pankkiyhteyden kautta automaattisesti reskontriin.

Yhteisten reskontrien kautta tiedot tulevat automaattisesti kirjanpitoon.

Tilinpäätökset

Huolehdimme siitä että tilinpäätökseesi liittyvät meno- ja tulojaksotukset tulevat kirjatuksi. Hallitulla tilinpäätöksellä varmistat oikean ja riittävän tiedon toimintasi kannattavuudesta.

Yritysjärjestelyt

Yritystoiminnan eri muutostilanteissa etsimme asiakkaan kanssa järkevintä ratkaisua niin verotuksellisesti kuin toiminnan kannattavuudenkin kannalta.

Erikoisemmissa yritysjärjestelyissä ja muutoksissa toimimme yhdessä paikallisten yhteistyökumppaniemme kanssa.

Palvelupakettimme

Perinteinen

Kirjanpito tehdään perinteisesti paperisena. Ainoana konekielisenä palveluna on konekielisen tiliotteen nouto.

Yritys tekee laskut omalla laskutusohjelmallaan ja maksaa laskut verkkopankissa. Kuukauden vaihtuessa yritys toimittaa aineiston hyvissä ajoin kirjanpitoon.

Huoleton

Huoleton -palvelussa yritys on ulkoistanut maksuliikenteen ja/tai laskutuksen tilitoimistoon. Yritys saa tunnukset taloushallinnon ohjelmaan, jolla pääsee hyväksymään ja tarkastelemaan laskuja sekä seuraamaan kirjanpitoa, reskontria ym.

Internetin välityksellä toimivan ohjelman kautta tapahtuva liikenne kirjautuu saman tien kirjanpitoon, jolloin toiminnasta ollaan jatkuvasti tietoisia.

Kontrolleri

Asiakas toimii itse laskuttajana, laskujen maksajana ja mahdollisesti palkanlaskijana. Hän saa tunnukset myös pankkiohjelmaan. Ostolaskujen kierrätyksessä, laskutuksessa ja palkanlaskennassa tilitoimisto toimii vain tarvittaessa tarkistajana/ kontrollerina.

Tilitoimisto tarkistaa kirjanpidon ja toimii asiakkaan konsultoijana, ja pyrkii mahdollisimman hyvin neuvomaan asiakasta parempaan taloushallintoon.