Finago Procountor

Kattava sähköinen taloushallinto

Procountor on kokonaisratkaisu yrityksen taloushallinnon hoitamiseen. Palvelu on pilvipalvelu, jolla yritys voi hoitaa koko taloushallinnon selaimessa paikasta ja ajasta riippumatta ilman asennettavia ohjelmistoja. Palvelu mahdollistaa täysin paperittoman toiminnan, sisältäen ostolaskujen skannauksen, sähköisen laskutuksen, tulostuspalvelun ja matkalaskujen teon sähköisesti. Palvelua voi käyttää yhteiskäytössä kirjanpitäjän kanssa, jolloin kaikkea ei tarvitse tehdä itse, mutta kaikki tiedot ovat nähtävissä reaaliaikaisesti. Procountorilla voit hoitaa

  • myyntilaskutuksen
  • ostolaskujen käsittelyn ja reskontran
  • palkanlaskennan, matka- ja kululaskut
  • kirjanpidon
  • yrityksen talouden seurannan ja sähköisen arkistoinnin.

Saat samalla sopimuksella käyttöösi myös mm. kattavat verkkolaskuyhteydet, tulostuspalvelun, skannauspalvelun, pankkiyhteydet sekä sähköiset viranomaisilmoitukset.

Procountor Taloushallinto soveltuu erinomaisesti asiakasyrityksen ja tilitoimiston yhteiskäyttöön. Kun asiakasyritys käyttää Procountor Taloushallintoa, saa hänen tilitoimistonsa saman järjestelmän käyttöönsä veloituksetta. Taloushallinnon tietojen jakaminen helpottuu huomattavasti, kun molemmilla on pääsy samaan järjestelmään. Myös keskinäinen työnjako on aiempaa helpompaa.

Tutustu tarkemmin Procountoriin

Procountor Taloushallinnon asiakkaalla on aina veloitukseton asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse. Lisäksi asiakas saa kattavan ohjekirjan ja ohjevideot käyttöönsä.