Muutoksia henkilökunnassamme

Olemme saaneet joukkoomme kaksi uutta työntekijää.

Valtteri Sihvonen aloitti meillä työt elokuussa 2023 oppisopimuksella. Valtteri on Jyväskylän Gradialta merkonomiksi ja datanomiksi valmistunut rauhallinen, järjestelmällinen ja tarkka työntekijä. Valtteri on oppinut nopeasti kirjanpidon ja palkanlaskennan salat. Lisäksi hän omaa vahvat atk-taidot, joka tuo tukea koko henkilökunnallemme hankalimmissa atk-asioissa. Työn ohessa Valtteri käy Liiketoiminnan ammattitutkintoa (osaamisalana taloushallinto).

Toinen uusi työntekijämme on Essi Auvinen, joka aloitti työt meillä niin ikään oppisopimuksella marraskuussa 2023. Essi on ihmisläheinen kaupan- ja kiinteistöpalvelualan ammattilainen, joka on valmistunut englanninkieliseltä tradenomilinjalta (BBA). Essin työnkuvaan kuuluu pääasiassa reskontrien hoito ja palkanlaskenta. Essi on sopeutunut nopeasti uusiin tehtäviin ja järjestelmiin. Vaikka työnkuva on monipuolinen ja haastava Essi on hoitanut tehtävänsä enemmän kuin mallikkaasti. Työn ohessa Essi käy myös Liiketoiminnan ammattitutkintoa (osaamisalana taloushallinto).

Tervetuloa joukkoon Valtteri ja Essi!

Haluamme samalla kiittää ja toivottaa hyvää jatkoa uusiin haasteisiin siirtyneitä työntekijöitämme Anne Hakosta, Annakaisa Heleniusta ja Henna Saukkoa. On ollut ilo tehdä töitä kanssanne.

Painamalla tästä näet koko henkilökuntamme.