Etsimme Jyväskylän toimistoomme kahta kirjanpitäjää

Tilitoimisto Jauhiaisen tavoitteena on tuottaa laadukkaita taloushallinnon palveluita pk-yrityksille asiakaslähtöisesti ja hyvää tilitoimistotapaa noudattaen. Palvelussamme pyrimme korostamaan yhteistyötä asiakkaan ja tilitoimiston välillä. Yhdessä parempaan!

Meillä pääset kehittämään sekä hyödyntämään omaa osaamistasi. Vastaat osaltasi eri toimialoilla toimivien asiakkaidemme taloushallinnosta kokonaisvaltaisesti (kirjanpito, palkanlaskenta, tilinpäätöstyöt ja veroilmoitukset). Odotamme, että tulet hyvin toimeen sekä asiakaspalvelutilanteissa että työyhteisössä – arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet ahkera ja haluat kehittää ammattitaitoasi etkä pelkää uusia haasteita. Työssäsi sinulla on tukena työyhteisö, johon kuuluvat esimiehesi, työkaverisi ja yhteistyökumppanit.

Taloushallinnon ohjelmistoina meillä on käytössä Visma Fivaldi, Procountor, Adminet sekä eTasku.

Toinen täytettävistä työpaikoista vaatii aikaisempaa kokemusta alalta. Työstä maksetaan palkkaa taloushallintoalan työehtosopimuksen mukaan. Työn sujuvuuden mukaan maksetaan lisäksi bonuspalkkaa. Pääset omalla tekemiselläsi ja innostuksellasi vaikuttamaan työtehtäviisi, palkkaasi ja kehittymiseesi.
Jos kiinnostuit, niin käy kurkkaamassa sivuiltamme www.tilitoimistojauhiainen.fi lisää tietoa meistä.

Jätä hakemuksesi 27.3.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen harri@tilitoimistojauhiainen.fi. Lisätietoa työpaikasta voit kysellä Harri Jauhiaiselta numerosta 040 757 6057. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löytyessä.