Tilitoimisto Jauhiainen on vuonna 2011 perustettu tilitoimisto, joka tuottaa laadukkaita taloushallinnon palveluita pk-yrityksille asiakaslähtöisesti ja hyvää tilitoimistotapaa noudattaen. Kaikissa palveluissamme painotamme molemminpuolista luottamusta, asiakaslähtöisyyttä ja yhteistyön tärkeyttä. Haluamme tarjota juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan tavan hoitaa talouttasi. Tarjoamme perinteistä kirjanpitoa automatisoidun taloushallintopalvelun lisäksi.

Taloushallintoa automatisoimalla saadaan palvelua reaaliaikaisempaan ja konsultoivampaan suuntaan. Lisäksi tarjoamme osaamistamme palkanlaskentaan, verotusasioihin sekä yritysjärjestelyihin. Tarkemmat kuvaukset palveluistamme löydät verkkosivuiltamme.

Seuraa Tilitoimisto Jauhiaista sosiaalisessa mediassa:

Toimistomme sijaitsee Jyväskylän Palokankaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tervetuloa pistäytymään Tilitoimisto Jauhiaisella.

Tilitoimisto Jauhiainen – keitä he ovat?

Tilitoimisto Jauhiaisen historia ulottuu vuoteen 1995, jolloin Pirkko Jauhiainen perusti Kirjanpitopalvelu Jauhiaisen. Vuonna 2011 puikkoihin astui Harri Jauhiainen, jolloin Kirjanpitopalvelu vaihtui Tilitoimistoksi. Tällä hetkellä Tilitoimisto Jauhiainen työllistää yrittäjän lisäksi kolme henkilöä.

Tarkemmat henkilöstötiedot löydät verkkosivuiltamme.